Przysmaki dla psa
Przysmak wyprodukowany jest z 99% mięsa, o naturalnym zapachu. Mają różną długość i grubość.
Dlaczego właśnie przysmaki Wet-Art ?
- nie posiadają żadnych konserwantów czy barwników,
- zapewniają psu zajęcie oraz pozwalają się odstresować,
- zawierają 99% mięsa
- wspomagają zdrową dietę
![przysmaki-wet-art Przysmaki dla psa Wet-Art](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/przysmaki-wet-art.jpg)
![Grillowane Filety z kaczki](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/grilowane-filet-z-kaczki.jpg)
Grillowane filety z kaczki
Skład: kaczka 95%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 35%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%
![Grillowane filety z kurczaka](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/grilowane-filety-z-kurczaka.jpg)
Grillowane filety z kurczaka
Skład: kurczak 95%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 40%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%
![Grillowanie filety z królika](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/Grillowanie-filety-z-krolika.jpg)
Grillowanie filety z królika
Analiza: białko 40%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 22%
![Kalmary owinięte kurczakiem](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/Kalmary-owiniete-kurczakiem.jpg)
Kalmary owinięte kurczakiem
Analiza: białko 35%, tłuszcz 2%, włókno 1%, wilgotność 22%
![Kości ryżowe z kaczki S](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/Kosci-ryzowe-z-kaczki-S.jpg)
Kości ryżowe z kaczki S
Skład: kaczka 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%
![Kości ryżowe z kaczki L](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/Kosci-ryzowe-z-kaczki-l.jpg)
Kości ryżowe z kaczki L
Skład: kaczka 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%
![Kości ryżowe z kurczaka S](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/Kosci-ryzowe-z-kurczaka-s.jpg)
Kości ryżowe z kurczaka S
Skład: kurczak 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 38%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%
![Kości ryżowe z kurczaka L](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/Kosci-ryzowe-z-kurczaka-l.jpg)
Kości ryżowe z kurczaka L
Skład: kurczak 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 38%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%
![Pałki wołowe owinięte kaczką](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/palki-wolowe-owiniete-kaczka.jpg)
Pałki wołowe owinięte kaczką
Skład: kaczka 42%, skóra wołowa 53%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 45%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 18%
![Pałki wołowe owinięte kurczakiem](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/palki-wolowe-owiniete-kurczakiem.jpg)
Pałki wołowe owinięte kurczakiem
Skład: kurczak 45%, skóra wołowa 53%, produkty pochodzenia roślinnego 2%
Analiza: białko 45%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 18%
![Piersi z kaczki](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/piers-z-kaczki.jpg)
Piersi z kaczki
Skład: kaczka 97%, produkty pochodzenia roślinnego 3%.
Analiza: białko 40%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%
![Piersi z kurczaka](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/piersi-z-kurczaka.jpg)
Piersi z kurczaka
Skład: kurczak 97%, produkty pochodzenia roślinnego 3%
Analiza: białko 45%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%
![Piersi z kurczaka na pałce wołowej](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/Piers-z-kurczaka-na-palce-wolowej.jpg)
Piersi z kurczaka na pałce wołowej
Skład: kurczak 45%, skóra wołowa 53%, produkty pochodzenia roślinnego 2%
Analiza: białko 45%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 18%
![Stripsy z kaczki i dorsza](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/stripsy-z-kaczki-i-dorsza.jpg)
Stripsy z kaczki i dorsza
Skład: kaczka 87%, dorsz 10%, produkty pochodzenia roślinnego 3%
Analiza: białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%
![Wapniowe kostki owinięte kaczką](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/wapniowe-kostki-owiniete-kaczka.jpg)
Wapniowe kostki owinięte kaczką
Skład: kaczka 40%, kość wap. 58%, produkty pochodzenia roślinnego 2%
Analiza: białko 30%, tłuszcz 2%, włókno 1%, wilgotność 22%
![Rurki drobiowo - ryżowe](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/rurki-drobiowo-ryzowe.jpg)
Rurki drobiowo - ryżowe
Skład: kurczak, ryż, gliceryna, sorbitol, chlorek sodu, naturalne barwniki
Analiza: białko 38%, tłuszcz 1%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.
![Rurki ryżowe z wołowiną](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/rurki-ryzowe-z-wolowina.jpg)
Rurki ryżowe z wołowiną
Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.
![Rurki ryżowe z jagnięciną](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/rurki-ryzowe-z-jagniecina.jpg)
Rurki ryżowe z jagnięciną
Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.
![Rurki ryżowe z kaczką](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/rurki-ryzowe-z-kaczka.jpg)
Rurki ryżowe z indykiem
Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.
![rurki ryżowe z kaczką](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/rurki-ryzowe-z-kaczka-1.jpg)
Rurki ryzowe z kaczką
Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.
![Sushi z kurczaka i dorsza](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/sushi-z-kurczaka-i-dorsza.jpg)
Sushi z kurczaka i dorsza
Analiza: Białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%
![Ryba owinięta kurczakiem](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/ryna-owinieta-kurczakiem.jpg)
Ryba owinięta kurczakiem
Składniki analityczne: Białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%
![Filet z jagnięciny](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/filet-z-jagnieciny.jpg)
Filet z jagnięciny
Składniki analityczne: Białko 40%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 23%
![Stripsy z jagnięciny](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/stripsy-z-jagnieciny.jpg)
Stripsy z jagnięciny
Składniki analityczne: Białko 40%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 23%
![Wapniowe udka z kurczaka](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/wapniowe-udka-z-kurczaka.jpg)
Wapniowe udka z kurczaka
Składniki analityczne: Białko 23%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 22%.
![Kości prasowane owinięte kaczką](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/kosci-prasowane-owiniete-kaczka.jpg)
Kości prasowane owinięte kaczką
Składniki analityczne: Białko 45%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 20%
![Sandwich z królika i dorsza](https://wet-art.pl/wp-content/uploads/2023/05/sandwich-z-krolika-i-dorsza.jpg)
Sandwich z królika i dorsza
Składniki analityczne: Białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%