Przysmaki dla psa
Przysmak wyprodukowany jest z 99% mięsa, o naturalnym zapachu. Mają różną długość i grubość.
Dlaczego właśnie przysmaki Wet-Art ?
- nie posiadają żadnych konserwantów czy barwników,
- zapewniają psu zajęcie oraz pozwalają się odstresować,
- zawierają 99% mięsa
- wspomagają zdrową dietę


Grillowane filety z kaczki
Skład: kaczka 95%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 35%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%

Grillowane filety z kurczaka
Skład: kurczak 95%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 40%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%

Grillowanie filety z królika
Analiza: białko 40%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 22%

Kalmary owinięte kurczakiem
Analiza: białko 35%, tłuszcz 2%, włókno 1%, wilgotność 22%

Kości ryżowe z kaczki S
Skład: kaczka 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%

Kości ryżowe z kaczki L
Skład: kaczka 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%

Kości ryżowe z kurczaka S
Skład: kurczak 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 38%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%

Kości ryżowe z kurczaka L
Skład: kurczak 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 38%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%

Pałki wołowe owinięte kaczką
Skład: kaczka 42%, skóra wołowa 53%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 45%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 18%

Pałki wołowe owinięte kurczakiem
Skład: kurczak 45%, skóra wołowa 53%, produkty pochodzenia roślinnego 2%
Analiza: białko 45%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 18%

Piersi z kaczki
Skład: kaczka 97%, produkty pochodzenia roślinnego 3%.
Analiza: białko 40%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%

Piersi z kurczaka
Skład: kurczak 97%, produkty pochodzenia roślinnego 3%
Analiza: białko 45%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%

Piersi z kurczaka na pałce wołowej
Skład: kurczak 45%, skóra wołowa 53%, produkty pochodzenia roślinnego 2%
Analiza: białko 45%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 18%

Stripsy z kaczki i dorsza
Skład: kaczka 87%, dorsz 10%, produkty pochodzenia roślinnego 3%
Analiza: białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%

Wapniowe kostki owinięte kaczką
Skład: kaczka 40%, kość wap. 58%, produkty pochodzenia roślinnego 2%
Analiza: białko 30%, tłuszcz 2%, włókno 1%, wilgotność 22%

Rurki drobiowo - ryżowe
Skład: kurczak, ryż, gliceryna, sorbitol, chlorek sodu, naturalne barwniki
Analiza: białko 38%, tłuszcz 1%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.

Rurki ryżowe z wołowiną
Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.

Rurki ryżowe z jagnięciną
Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.

Rurki ryżowe z indykiem
Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.

Rurki ryzowe z kaczką
Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.

Sushi z kurczaka i dorsza
Analiza: Białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%

Ryba owinięta kurczakiem
Składniki analityczne: Białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%

Filet z jagnięciny
Składniki analityczne: Białko 40%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 23%

Stripsy z jagnięciny
Składniki analityczne: Białko 40%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 23%

Wapniowe udka z kurczaka
Składniki analityczne: Białko 23%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 22%.

Kości prasowane owinięte kaczką
Składniki analityczne: Białko 45%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 20%

Sandwich z królika i dorsza
Składniki analityczne: Białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%