Przysmaki dla psa
Przysmak wyprodukowany jest z 99% mięsa, o naturalnym zapachu. Mają różną długość i grubość.
Dlaczego właśnie przysmaki Wet-Art ?
- nie posiadają żadnych konserwantów czy barwników,
- zapewniają psu zajęcie oraz pozwalają się odstresować,
- zawierają 99% mięsa
- wspomagają zdrową dietę
Grillowane filety z kaczki
Skład: kaczka 95%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 35%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%
Grillowane filety z kurczaka
Skład: kurczak 95%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 40%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%
Grillowanie filety z królika
Analiza: białko 40%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 22%
Kalmary owinięte kurczakiem
Analiza: białko 35%, tłuszcz 2%, włókno 1%, wilgotność 22%
Kości ryżowe z kaczki S
Skład: kaczka 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%
Kości ryżowe z kaczki L
Skład: kaczka 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%
Kości ryżowe z kurczaka S
Skład: kurczak 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 38%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%
Kości ryżowe z kurczaka L
Skład: kurczak 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 38%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%
Pałki wołowe owinięte kaczką
Skład: kaczka 42%, skóra wołowa 53%, produkty pochodzenia roślinnego 5%
Analiza: białko 45%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 18%
Pałki wołowe owinięte kurczakiem
Skład: kurczak 45%, skóra wołowa 53%, produkty pochodzenia roślinnego 2%
Analiza: białko 45%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 18%
Piersi z kaczki
Skład: kaczka 97%, produkty pochodzenia roślinnego 3%.
Analiza: białko 40%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%
Piersi z kurczaka
Skład: kurczak 97%, produkty pochodzenia roślinnego 3%
Analiza: białko 45%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%
Piersi z kurczaka na pałce wołowej
Skład: kurczak 45%, skóra wołowa 53%, produkty pochodzenia roślinnego 2%
Analiza: białko 45%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 18%
Stripsy z kaczki i dorsza
Skład: kaczka 87%, dorsz 10%, produkty pochodzenia roślinnego 3%
Analiza: białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%
Wapniowe kostki owinięte kaczką
Skład: kaczka 40%, kość wap. 58%, produkty pochodzenia roślinnego 2%
Analiza: białko 30%, tłuszcz 2%, włókno 1%, wilgotność 22%
Rurki drobiowo - ryżowe
Skład: kurczak, ryż, gliceryna, sorbitol, chlorek sodu, naturalne barwniki
Analiza: białko 38%, tłuszcz 1%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.
Rurki ryżowe z wołowiną
Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.
Rurki ryżowe z jagnięciną
Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.
Rurki ryżowe z indykiem
Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.
Rurki ryzowe z kaczką
Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.
Sushi z kurczaka i dorsza
Analiza: Białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%
Ryba owinięta kurczakiem
Składniki analityczne: Białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%
Filet z jagnięciny
Składniki analityczne: Białko 40%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 23%
Stripsy z jagnięciny
Składniki analityczne: Białko 40%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 23%
Wapniowe udka z kurczaka
Składniki analityczne: Białko 23%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 22%.
Kości prasowane owinięte kaczką
Składniki analityczne: Białko 45%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 20%
Sandwich z królika i dorsza
Składniki analityczne: Białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%